Super Nudge Spelautomat

Super Nudge är ett helt perfekt spel för alla som uppskattar traditionella enarmade banditer i onlineformat. Här finns fem spellinjer, och du väljer själv om du vill satsa på en linje eller på alla. Naturligtvis ökar din vinstchans ju fler linjer du spelar på, men kanske vill du börja lite försiktigt i liten skala, och då kan det kännas lämpligare att satsa på en linje till att börja med.

super nudge

prova

En spelmaskin för retroälskare

Tycker du om spel, samtidigt som du gillar 50-talet med dess färger och stil? Då är Super Nudge utan tvekan spelet för dig. Det här är ett slotspel där man valt att använda sig av gamla klassiska symboler i traditionell 50-talsstil, något som väcker en igenkännande känsla hos många äldre spelare, men som också tilltalar många yngre som anammat retrotrenden. De flesta som sett enarmade banditer på gamla filmer kommer nog ihåg de vinstgivande körsbären, och dessa körsbär hittar vi naturligtvis bland symbolerna på Super Nudge.

I sedvanlig ordning gäller det att samla ihop tre likadana symboler, och även om körsbären ger vinst så är det tre dollartecken du allra helst vill ha, eftersom denna symbolkombination ger högsta vinsten. Maxvinsten på Super Nudge ligger strax över 50 000 kronor, och chanserna att vinna är goda. Även om detta inte är ett av de spel med enorma progressiva jackpottar så är vinstchanserna nog så goda eftersom många mindre vinster kan bygga upp rejäla summor.

Enkelt spel att lära sig

Att det finns en rad spel online med olika fördelar är ingen nyhet, men alla spel är inte lätta att spela, vilket dock Super Nudge är. Både nybörjare och erfarna onlinespelare kan spela och ha roligt med detta spel, vilket bidrar starkt till populariteten som hela tiden ökar. Du har själv kontroll över hur stora belopp du vill satsa, och det behöver inte alls handla om några stora belopp. Ett spel kan spelas för så lite som €0.10, men det går även att satsa högre summor, ända upp till €10 per spel. Valmöjligheterna är med andra ord stora och man behöver aldrig vara orolig att man ska spela för mer än man har råd med.

super nudge spel

prova

Om du väljer att satsa €10 får du tillgång till en ny funktion i spelet, nämligen supermeterläget som innebär att du kan satsa fler mynt och på så sätt få tillgång till en funktion som kallas knuff. En knuff innebär att symbolerna får en extra skjuts efter att de stannat, vilket gör att en kombination som först inte ser ut att vara vinstgivande trots allt kan bli det med hjälp av knuffen. Denna nya funktion gör det här härliga retrospelet både roligare och mer spännande, och ju fler knuffar du skaffar dig, desto större chanser har du också att avsluta spelet som en vinnare, eftersom chansen till en vinnande rad ökar.

Super Nudge är visserligen ett spel för den som gillar 50-tal, men det är även ett spel för alla som gillar moderna spel med nya funktioner. Super Nudge är kort och gott ett spel som passar de flesta.