Crazy Reels Spelautomat

Enarmade banditer har under många års tid varit otroligt omtyckta, och än idag dyker det upp många nya sådana spel på olika onlinecasinos. Crazy Reels är en av de nya spelmaskiner som snabbt nått stor popularitet, och den trevliga blandningen av modernt och retro gör att spelet tilltalar i stort sett alla.

crazy reels spel

prova

Lätt att förstå och snabbt att spela

De flesta spelmaskiner påminner om varandra i stor utsträckning, på det sätt att man vinner genom att samla tre matchande symboler på de olika raderna. Detta gäller givetvis även Crazy Reels, men när man tog fram detta spel valde man att avstå från extravaganta funktioner och animeringar, och fokuserade istället på en enkel och lättspelad maskin som alla skulle kunna förstå sig på. Det här är helt enkelt ett spel som inte ens nybörjaren kan ha några som helst problem med.

Som du kan se är Crazy Reels en av de riktigt klassiska spelmaskiner som var så populära för några decennier sedan, och den popularitet de vann idag finns ännu kvar, det här konceptet funkar än idag. Du väljer helt enkelt antal spellinjer, där det maximala antalet är 5, och du väljer din spelinsats för den aktuella spelomgången. Du kan naturligtvis när som helst fylla på ditt saldo genom att ladda ditt spelkonto med fler krediter.

Vad beträffar insatsen så har du stor möjlighet att styra över detta. Lägsta insatsen i ett spel är €0.5, medan högsta insatsen för samma spel är €20. Det är alltså din plånbok och din vilja att ta risker som styr både hur mycket du vill spela för och hur mycket du kan vinna.

För att komma igång med spelet när du valt din insats klickar du helt enkelt på startknappen, där du även klickar för att stoppa när du tycker att det är dags. Du ska fokusera på att försöka få tre identiskt lika symboler i rad, och du ser direkt om du vunnit något.

crazy reels spelautomater

prova

Möjlighet till extra vinster

Mycket vill ha mer, brukar man ju säga, och det gäller förstås även vid spel. För dig som haft turen att vinna stannar det inte nödvändigtvis där. Du kan faktiskt utöka din vinst utan att behöva riskera att förlora det du redan vunnit. När det är ett faktum att du vunnit på din snurr kommer tre pilar att visa sig. Du ska då försöka få den blinkande pilen att stanna på den stoppknapp du ser högst upp, och lyckas du med detta får du möjlighet att vinna ännu fler vinster, vilket du naturligtvis inte tackar nej till.

Om man tidigare inte spelat Crazy Reels är det lätt att avfärda spelet eftersom det inte har alla de extra funktioner som många andra spelmaskiner kan erbjuda. Faktum är dock att det här spelet är värt sin vikt i guld. Det är just enkelheten och den traditionella känslan som gör det här spelet unikt, och när man väl har börjat spela Crazy Reels inser man ofta att man har minst lika goda chanser att vinna som på mer avancerade spel.