Jackpot 6000 Spelautomat

Jackpot 6000 är en populär, klassisk spelautomat med tre hjul och 5 insatslinjer som utvecklats av Net Entertainment. Förutom en jackpot på 6000 mynt ger spelet dig också möjlighet att spela dubbelt-upp och har även en funktion som kallas Supermeter, där du kan vinna en hemlig jackpott.

Information om Jackpot 6000

Precis som namnet antyder är spelets jackpot 6000 mynt, och den betalas ut när tre jokrar placerar sig på någon aktiv insatslinje. Den näst högsta utbetalningen är 1600 mynt, och den inträffar om man har satsat 8 mynt och samma kombination dyker upp på hjulen.

Jackpot 6000 slot

prova

De vanliga symbolerna är Joker, Stjärna, Klocka, Druvor, Citron och Körsbär. Eftersom Jackpot 6000 är ett enkelt spel har det inte någon wild-symbol eller scatter-symbol. Spelet har däremot två intressanta bonusfunktioner: Singla Slant och Supermeter Jackpot Bonus. Spelläget Singla Slant aktiveras så fort någon vinnande kombination dyker upp på hjulen. Du väljer då antingen krona eller klave, och om du har turen på din sida så dubblas vinstbeloppet.

Spelläget Supermeter kan, om så önskas, aktiveras efter en vinnande spelomgång. Om du trycker på knappen Spin, kommer din vinst att läggas till på skärmen Supermeter längst upp på automaten. Supermeter-läget höjer insatsen genom att det kostar 20 mynt per spelomgång. Denna funktion ger dock spelarna chansen att vinna när det kommer upp två Jokrar någonstans på hjulen. Varje kombination av två Jokrar ger spelaren en slumpmässig prisbonus på mellan 10 och 6000 mynt. Om du inte vill gå in i Supermeter-läget eller satsa på att fördubbla din vinst, kan du trycka på knappen Collect för att ta ut din vinst.

Jackpot 6000 spel

prova

Hur du spelar Jackpot 6000

Spelautomaten Jackpot 6000 har en rad med sju huvudknappar som används för att styra spelet:
• Collect – Plocka ut din vinst i stället för att satsa den på Singla Slant eller Supermeter.
• Transfer – Tryck för att plocka ut vinst, 20 mynt i taget, ifall du bara vill försöka dubbla delar av din vinst.
• Bet – Ändra insatsnivån från 1 till 10 mynt.
• Symbol för Krona – Försök fördubbla din vinst genom att satsa på krona.
• Symbol för Klave – Försök fördubbla din vinst genom att satsa på klave.
• Max Bet – Maximerar insatsnivån till 10 mynt och startar en ny spelomgång.
• Spin – Startar en ny spelomgång med aktuell insatsnivå, eller går in i läget Supermeter efter en vinnande omgång.
Du kan också ändra inställningar för ljud och autospel genom att använda de små kontrollreglagen längst ner till vänster i spelfönstret.