Arabian Nights Spelautomat

Onlinespel i allmänhet och slots i synnerhet har länge lockat spelglada människor, och en av anledningarna är att det finns chans att vinna riktigt stora jackpottar för spelare med en god nypa tur. Arabian Nights är ett spel med en välkänd jackpot, bra grafik och härliga färger, tre faktorer som gör att många spelare väljer just detta onlinespel. Precis som namnet antyder får de härliga färgerna och den fina grafiken dig att tänka på arabiska nätter, och här kommer du lätt i bra stämning när du spelar. Om du vill kombinera spel med avkoppling så är det här på många sätt det perfekta alternativet.

arabian nights spel

prova

Spela med maxinsats för att få en progressiv jackpot

De flesta som är intresserade av spel har nog hört talas om att Arabian Nights är ett spel med rikligt tilltagna progressiva jackpottar. Du som spelar online har en chans att vinna dessa, men för att vara med i spelet om dessa krävs det att du gör en maximal insats, annars spelar du bara om de vanliga spelvinsterna, vilket inte heller behöver vara små summor, men det är de progressiva jackpottarna du ska satsa på om det är mångmiljonär du vill bli.

Om du är nybörjare och inte har spelat Arabian Nights tidigare kanske du inte vill börja med att satsa maximalt direkt, och naturligtvis behöver du inte göra det. Du kan välja att satsa från 0.50 spelkrediter per rad och uppåt, och det finns 5 hjul med sammanlagt 10 spellinjer att satsa på. Spelet går i vanlig ordning ut på att du ska få lika symboler på flera rader, men lyckas du inte med detta kan du ändå vinna om du får så kallade wild-symboler. Som exempel på detta kan nämnas att spelets arabiske man kan ersätta de allra flesta symboler på hjulet, och kan därmed hjälpa dig att få en vinnande rad trots att du inte fått rätt antal matchande symboler från början.

arabian nights spiele

prova

Kom igång snabbt och enkelt idag

En av de stora fördelarna med Arabian Nights är att spelet är väldigt enkelt att komma igång med. Du behöver ha ett konto på en spelsida, där du loggar in och gör en insättning. Ofta finns det möjlighet att få extra bonuskrediter att spela för i samband med att du gör din första insättning. När krediterna finns på plats på ditt konto är det bara för dig att välja hur många linjer du vill spela på till en början, och givetvis även hur mycket du vill satsa. Om du har turen på din sida kan det hända att du lyckas snurra fram tre scattersymboler på hjulet, vilket innebär att du får spela en eller flera gratisomgångar med chans att vinna riktiga pengar.

När du spelat några gånger kanske du är sugen på att pröva lyckan gällande den riktiga toppvinsten. Du kan då enkelt klicka i att du vill spela med maximal spelinsats och sedan är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Inom någon minut får du svaret på om du är spelets nästa mångmiljonär.