Lucky 8 Line Spelautomat

Om Lucky 8-Line

Lucky 8-Line är en spelautomat från Net Entertainment som har nio hjul som roterar oberoende av varandra samt åtta insatslinjer. Den högsta vinsten vid jackpot är 64 000 mynt, och den vinner du när du får 9 ‘Lycko-Sjuor’ efter att ha satsat 64 mynt som maximal insats.

lucky 8 line spela

prova

Information om Lucky 8-Line

Symbolen Lycko-Sjuan är scatter-symbolen för detta spel. Den följer inte någon särskild insatslinje och spelare som får upp mellan 2 och 9 Lycko-Sjuor får betalt enligt vinstplanen och deras inkomst läggs till inkomsten från deras insatslinje. Andra symboler som används är 1, 2, 3 stycken “BAR”, melon, klocka, druva, apelsin och körsbär. När hjulen slutar rotera avgörs vinsten av kombinationen av symboler och deras respektive värde i vinstplanen. Till exempel så skulle 3 apelsiner ge 10 gånger insatsen per linje, 1 körsbär ge 2 gånger insatsen per linje och någon 3-BAR ge 10 gånger insatsen per linje.
I likhet med andra spel från Net Entertainment har detta spel funktioner för autospel och SKILL STOP. Funktionen SKILL STOP gör det möjligt för spelaren att stoppa ett roterande hjul för att försöka få ihop en vinnande kombination. Med autospel kommer spelet att automatiskt starta nya spelomgångar, ett förutbestämt antal gånger. Spelaren behöver bara välja ett mynt och ett antal insatslinjer att satsa på, och väljer sedan det antal spelomgångar som ska spelas automatiskt.

lucky 8 line spela

prova

Hur du spelar Lucky 8-Line

Spelautomaten Lucky 8-Line har en rad med sex huvudknappar som används för att styra spelet:
• Paytable – Visar vinstplanen med en lista över de vinnande kombinationerna.
• Clear Bets – Ta bort alla insatser från alla insatslinjer.
• Single Line – Satsar ett enskilt mynt på en enda insatslinje. Tryck flera gånger om du vill höja insatsen.
• All Lines – Satsar ett enskilt mynt på alla åtta insatslinjer. Tryck flera gånger om du vill höja insatsen.
• Max Bet – Maximerar insatsnivån till 8 mynt per linje (64 mynt sammanlagt) och startar en spelomgång.
• Spin symbol – Starta en ny spelomgång med aktuell insatsnivå.
Du kan också ändra inställningar för ljud och autospel genom att använda de små kontrollreglagen längst ner till vänster i spelfönstret.