Joker 8000 Spelautomat

Spelmaskiner med höga vinster har alltid lockat onlinespelare, och Joker 8000 är en av de senaste maskinerna som dykt upp på spelmarknaden med härliga vinster på över £80 000. Sådana vinstsummor får spelare runtom i landet att drömma om ett liv i lyx, och faktum är att man på bara några få sekunder kan traska ut från spelrummet betydligt rikare än man var när man kom dit.

joker spel

prova

Tre hjul och fem vinstlinjer

Vissa spel vinner på sin grafik och sitt vackra utseende, medan andra spel vinner på sin enkelhet och sina valmöjligheter. Joker 8000 tillhör definitivt den senaste kategorin, och när du spelar detta spel är det du som väljer hur mycket du är villig att satsa och hur stora risker du är villig att ta.

Spelet består av tre hjul och fem vinstlinjer, och när det gäller insatsen så kan du satsa från €0.20 och upp till €100. Spelets namn ger viss vägledning om vad du kan vänta dig i vinstväg, nämligen 8000 gånger insatsen, vilket kan bli enorma summor för den som lyckas vinna. När du vunnit får du möjlighet att vinna ännu mer, det kommer nämligen upp en fråga där du kan välja att satsa hela vinsten eller delar av den på antingen svart eller rött. Du kan även satsa hela vinsten i något som kallas supermetern. Om två jokrar visar sig för dig i supermetern får du en mysteryvinst, något som kan ge 20 mynt, men även betydligt mer än så för den som är riktigt tursam. En mysteryvinst kan faktiskt ge ända upp till 8000 mynt.

Det faktum att detta spel inte innehåller några knuffar gör att det helt enkelt gäller att få tre identiska symboler, vilket också gör spelet lätt att lära sig direkt eftersom det är väldigt få saker att hålla reda på som ny spelare.

joker 8000 spel

prova

Demospel eller riktigt spel direkt

Om man ser ett spel som man inte tidigare har spelat är det lätt att man känner sig en smula osäker och därför vill testa att spela i demoversion först för att få grepp om spelet. När det gäller Joker 8000 finns det dock inget riktigt behov av detta eftersom spelet är så otroligt enkelt och okomplicerat. Naturligtvis har du ändå chans att spela i demoläge om du så skulle vilja, men för att istället få möjlighet att vinna pengar snabbt är det bättre att sätta igång med riktiga spel direkt.

Om du känner att riktiga spel tilltalar dig mest kan du helt enkelt gå till inloggningen, se till att det finns spelkrediter att ta av, välja hur mycket du vill satsa och köra igång spelet. Lyckas du få tre i rad? Det är det hela spelet går ut på, och givetvis vinner du mer ju mer du satsar, eftersom vinsten baseras på insatsen. Det är viktigt att komma ihåg att Joker 8000 är ett spel där nybörjaren har lika goda vinstchanser som den erkänt skicklige spelaren, eftersom taktik inte är någon viktig faktor när det gäller den här typen av spel.