Beetle Frenzy Spelautomat

Om Beetle Frenzy

Beetle Frenzy är en populär, klassisk spelautomat med 9 hjul och 5 insatslinjer som utvecklats av Net Entertainment. Spelet har tre bonusfunktioner – bonusspelen ‘Flower Frenzy’ och ‘Bug Collector’, samt funktionen Lucky Spin. Storleken på insatsen varierar från $0.10 till $5, och eftersom det är möjligt att satsa upp till fem mynt per omgång kan du satsa så mycket som $25 i varje omgång.

beetle frenzy spela

prova

Information om Beetle Frenzy

Trots att denna spelautomat med 9 hjul ser ut som ett spel med 3 hjul, roterar alla hjulen oberoende av varandra. De fem insatslinjerna består av tre vågräta och två diagonala insatslinjer. Det finns inga lodräta insatslinjer.

De ordinarie symbolerna är de Blå, Rosa och Röda Blommorna, Lady Bug, Milkweed Bug, Stink Bug, Beetle och Mushroom med wild-symbolen Lightning Bug och scatter-symbolen guldäpple. Du får supervinst när scatter-symbolen guldäpple kommer upp 9 stycken samtidigt. När 9 Blå Blommor kommer upp, ger det en utbetalning på 500 gånger den ursprungliga insatsen. Detta är de högsta vinsterna i detta spel.
Spelet har tre spännande bonusfunktioner: Lucky Spin, Flower Frenzy-bonusen och Bug Collector-bonusen. Funktionen Lucky Spin aktiveras när antingen alla fyra hörnen eller de fyra mellersta sidosymbolerna visar samma symbol, och spelaren belönas med en extra spelomgång med det mellersta hjulet. De två andra bonusspelen visas på separata skärmar, och tre blommor i samma färg sätter utlöser bonusen Flower Frenzy och de tre Bug Jar-symbolerna utlöser funktionen Bug Collector-bonus.

beetle frenzy slot

prova

Hur du spelar Beetle Frenzy

Spelautomaten Beetle Frenzy har en rad med fem huvudknappar som används för att styra spelet:
• Paytable – Visa vinstplanen med information om spelet och de vinnande kombinationerna.
• Bet Level – Antal mynt som satsas, i intervallet från 1 till 5.
• Coin Value – Värdet på varje mynt du satsar, i ett intervall från $0.10 till $5.
• Max Bet – Maximerar insatsnivån och startar en ny spelomgång med ditt aktuella myntvärde.
• Spin symbol – Starta en ny spelomgång med aktuell insatsnivå och myntvärde.
Du kan också ändra inställningar för ljud och autospel genom att använda de små kontrollreglagen längst ner till vänster i spelfönstret.